Handlekurv (0)

EchoDry helårsavfukter - norsk utgave

SKU# echodry1

Kvalitet
Valuta for pengene
17 omtale(r)

Tilgjengelighet: Utsolgt

Eks mva: kr 3 196,00 Inkl mva kr 3 995,00
EchoDry sorpsjonsavfukter rotoravfukter adsorpsjonsavfukter

Klikk på bildet for å zoome

Omtaler fra kunder

Vare 1 til 10 av totalt 17

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
Går og går! Review by Dniel
Valuta for pengene
Kvalitet

Jeg skrev brukeromtale om denne i 2013 (se lenger ned). Jeg har 2 der den ene er i sitt 5. år og den andre i sitt 4. år med mer eller mindre kontinuerlig drift. Støvfilterene har blitt renset ca. 1 gang i måneden. Auto swing-modusen har stått på på begge. Ingen ulyder, bare går og går. Imponerende byggekvalitet som man ellers finner lite av i bruk og kast samfunnet vårt... Olav følger som vanlig opp med rask og bra kundeservice.

(Sendt inn 10.03.17)

Meget fornøyd! Review by Audun
Valuta for pengene
Kvalitet

Bruker på hytte og hus. MEGET fornøyd. Fikk god oppfølging av Rettedal da jeg hadde en feil på avfukteren min. Storfornøyd med kjøp og produkt. Anbefales varmt.

(Sendt inn 03.02.16)

Gjennomført produkt Review by Vilhelm Torsvik
Valuta for pengene
Kvalitet

Foruten å bruke den til å tørke ut bygg, er den også glimrende til å berge pinnekjøttet når høsten ble særdeles fuktig.... Med denne får du tørr overflate på spekematen over natta.

(Sendt inn 18.11.15)

Meget effektiv avfukter Review by Tor i Egersund
Valuta for pengene
Kvalitet

Jeg har tre kompressoravfuktere som jeg ikke har vært tilfreds med, men hadde ikke kjennskap til alternativer. Pga. lav romtemperatur (14-15 grader eller lavere) gikk de ofte i avrimingsmodus og RF % i kjellerne kom aldri lavere enn 60 % for den beste. Da jeg kom over EcoDry og fikk kjennskap til funksjonsprinsippet og den høyere effektiviteten ved lavere temperaturer, bestemte jeg meg for å prøve. Den dro RF % umiddelbart ned i 50%. Jeg har nå kjøpt nr 2 og kommer til å skifte ut nr 3 senere. Kan gi maskinen min beste anbefaling.

(Sendt inn 19.07.15)

3 stk og bare topp erfaring! Review by Jan Welde
Valuta for pengene
Kvalitet

Jeg er i utgangspunktet en meget skeptisk person og leste skrytet av denne avfukteren med betydelig tvil ....
Men med en fuktig kjeller var det verdt et forsøk.
Nå har jeg en i kjeller, en på loft og en plassert i en meget fuktig kjeller i et annet hus.
Disse tre avfukterne bare går og går og går, helt uten problemer - og jeg anbefaler dem til hvem som helst, helt uten forbehold!

(Sendt inn 06.04.15)

Fungerer meget bra! Review by Lasse Wergeland
Valuta for pengene
Kvalitet

Har brukt EchoDry i båten i høst. Er meget imponert. Båten/innredning er tørr og fin under presenningen.

(Sendt inn 21.11.14)

Radikal forbedring av kjellerlufta Review by Oskar Aanonsen, Risør
Valuta for pengene
Kvalitet

Jeg kjøpte en EchoDry helårsavfukter for halvannet år siden. Jeg
satt den i kjelleren i mitt 100 år gamle Sørlandshus. Kjelleren er på ca 30 kvm, den har steinvegger, halve gulvet er murgulv og halvparten tildekket jordgulv. Kjelleren brukes bl.a. til vedlager og sykkeloppbevaring.

Første uka etter installasjon trakk avfukteren ut 49,1 liter og kondensen ble borte. Deretter trakk avfukteren i gjennomsnitt 25,4 liter i uka de neste 8 ukene. Da totalt 300 liter var passert i løpet av 2,5 måneder, koblet jeg avløpsslangen til sluket og sluttet å måle. Godt fornøyd og viss på at miljøet i kjelleren var forbedret radikalt.

Ikke bare ble kjelleren betydelig tørrere. Muggtendenser forsvant, også i det innerste rommet, pga vifta som skiftet ut luft også der. Syklene er mindre utsatt for rust. Arbeidsklærne kan være i kjelleren uten å lukte mugg. Lufta lukter betydelig bedre i kjelleren og noe overraskende også i etasjen over. Fantastisk effekt.

Etter et uhell har vi vært en stund uten avfukter, men nå har kona forlangt EchoDry avfukter i drift igjen. Herved ekspedert. Da går miljøet i huset fortsatt gode tider i møte :-)

(Sendt inn 12.08.14)

Fantastisk luftavfukter Review by Gunnar Berg
Kvalitet
Valuta for pengene

Har nå brukt avfukteren et års tid. Den har virket fantastisk for å holde kjelleretasjen tørr.
Den har gått på laveste (Silen innstilling) og har likevel raskt senket fuktigheten til under 60% Selv i den mest fuktige årstid (sensommer/høst) har den virket utmerket..Den er stillegående.
Jeg har tidligere hatt to-tre kompressormaskiner. Disse var lite effektive og lite varige, og bråkte mye. Selv om EchoDry er mye dyrere enn en kompressormaskin, er den likevel den beste investeringen jeg har gjort når det gjelder økonomisk og rask avfukting og stille gange.
Jeg anbefaler avfukteren på det beste.
Et godt råd: Avfukteren bør kobles til kontinuerlig drenering, for tanken blir full utrolig fort!

(Sendt inn 23.02.14)

denne gjør jobben Review by Odd-Olav Aasvik
Kvalitet
Valuta for pengene

kjøpte denne ifjor og innstalerte den i en kjeller med mye fukt og ubehagelig lukt . hentet ut store mengder med fuktighet den første perioden og har nå tørket opp kjeller og lukt er borte , den er i konstant drift og holder fuktigheten nede . mye for pengene :-)

(Sendt inn 20.01.14)

Solid og holdbar Review by Dniel
Valuta for pengene
Kvalitet

Etter svært dårlige erfaringer med holdbarheten på Meaco DD8L luftavfuktere (hatt til sammen 4 på i overkant av 1 år, der samtlige hadde problemer med ubalanse i vifta/vifteakselen, dårlig lager, i tillegg til at ene hadde ødelagt hygrostat og den andre dreneringsproblemer) gikk vi over til EchoDry Combi II.
Har hatt 2 gående kontinuerlig på max. effekt i snart 5 mnd. i henholdsvis en fuktig kjeller og en fuktig bod. Ingen problemer med hverken ubalanse, ulyder eller overoppheting. Den avfukter som forventet, og har svært bra luftsirkulasjon. Svingfunksjonen hjelper veldig her og er kjekk ved klestørk. I silent-modus lager den forholdsvis lite lyd og kjøres den i en annen modus så senkes viftehastigheta når den ikke avfukter. Eneste jeg savner er en ekstra modus der den skrur seg helt av når den ikke avfukter, for så å sirkulere lufta jevnlig i et fast intervall, f.eks. hver halvtime. Dette hadde vært en fordel om den f.eks. skulle stå i en stue.

Liker ellers at den har stor vanntank og selvfølgelig drenering.
Er storfornøyd med denne. Kvalitet, solid og holdbar.

(Sendt inn 21.05.13)

Vare 1 til 10 av totalt 17

per side
Side:
  1. 1
  2. 2

Skriv din egen omtale

Du omtaler: EchoDry helårsavfukter - norsk utgave

  •  
    1 stjerne
    2 stjerner
    3 stjerner
    4 stjerner
    5 stjerner
    Kvalitet
    Valuta for pengene

* Påkrevde felt