Handlekurv (0)

 

VenteromRettedal Bilkontroll AS

 

Post og besøksadresse: Kleppvegen 102, 4051 Sola

E-post: postNettside: www.bilkontroll.no 

Juridisk navn: Rettedal Bilkontroll AS   Org.nr: 982 511 321 MVA

Bankkonto:  3250.05.14395 

Tlf: 51 65 11 51  

 

Online timebestilling: Klikk her

 

Åpningstider

Tirsdag, onsdag og fredag: 08.00 - 16.00  

Mandag og torsdag: 08.00 - 19.30  Ofte til 21.00

I skoleferier kan langdager utgå.


 

 

 

Kart

kart

Google map: www.google.no/maps/place/Rettedal+Bilkontroll

Gule Sider's karttjeneste: www.kart.gulesider.no 

 

 

Det er viktig for oss å være en objektiv rådgiver og hjelpe deg med å ta vare på bilen på en god og økonomisk måte. Våre dyktige biltestere har lang erfaring. 

Vi er eneimportør av Fluid Film antirustolje fra USA, og distribuerer dette til hele Norge. I tillegg selger vi QMI kjemiprodukter og Royal Purple-olje. Du kan handle i butikken på Sola, eller i vår nettbutikk her. 

Rettedal Bilkontroll AS ble stiftet i 2000, og er en nøytral kontrollstasjon uavhengig av verksted. Daglig leder og biltekniker, Olav J. Rettedal, har bakgrunn fra bilverksted og NAF. Han har erfaring fra mer enn 20 000 EU-kontroller og andre biltester, samt flere kurs ved Svensk Bilprovning.

 

Vi starter opp i nybygg på Vagle ved godsterminalen 14. juni 2021

vi-flytter

Produkter

Vi har flere tusen faste bilkontrollkunder fra alle typer bransjer f.eks. innen skipsfart, olje, industri, anlegg, luftfart, landbruk og transport. Flere av våre produkt har vi blitt kjent med gjennom kundene våre. Mange velger å være med under EU-kontrollen og forteller gjerne om egne erfaringer på godt og vondt med ulike produkt. Dette har gitt grunnlag for å vite hvilke produkt som er bra, og hva du trenger for at bilen skal fungere optimalt og få lang levetid.

I den senere tid har det blitt noe mer fokus på at det oppstår motorproblemer selv om man følger fabrikantens serviceintervall. Den unike kombinasjonen av kontrollstasjon og salg av produkter har gitt oss ti års forsprang på erfaring og målinger. Vi ønsker å bruke vår erfaring til å hjelpe deg med å redusere dine reparasjons- og forbruksutgifter.

Vi er blant de i Norge som har best erfaring innen kjemisk forebygging og reparasjon av bilmotorer når det gjelder problemer i forbindelse med avleiringer i olje- og drivstoffsystem.

Kundene kommer igjen og igjen, og det er hyggelig med jevnlige tilbakemeldinger fra begeistrede kunder.

 

Clima Norge AS


Vår lidenskapelige interesse for energiøkonomisering, inneklima og miljø har ført til at denne delen av bedriften ble etablert som en egen avdeling i 2011. Clima Norge AS selger helårs luftavfuktere og ozongeneratorer, clima-norge.no.

Bli forhandler

Vi ønsker spesielt flere forhandlere for Fluid Film, samt bedrifter som vil gjøre jobben med antirustbehandling.