ERKLÆRING OM PERSONVERN OG SIKKERHET

1. Innledning 

Nettstedet bilkontroll.no eies og drives av Rettedal Bilkontroll AS med org.nr. 982 511 321 MVA, Kleppvegen 102, 4051 Sola.

Nettsiden gir deg mulighet til å se og kjøpe våre produkter over internett, og få dem sendt med post. Nettstedet gir også tilgang til timebestilling for EU-kontroll. Når du tar i bruk nettstedet, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.

2. Om vår personvernerklæring 

Rettedal Bilkontroll AS tar ditt personvern alvorlig. Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss, og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og handlehistorikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Rettedal Bilkontroll AS er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Ved å ta i bruk våre tjenester som tilbys via bilkontroll.no, godkjenner du at vi samler inn og bruker dine personopplysninger slik det fremgår i avtalen mellom deg og oss. Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er godkjent fra deg.

Dine data er trygge, og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen. Dersom du har spørsmål om dine personopplysninger, kan du når som helst ta kontakt med oss på post@bilkontroll.no.

3. Nettstedet bilkontroll.no 

Vårt nettsted bilkontroll.no gir deg informasjon om oss og våre tjenester. Vi gir deg oversikt over våre produkter, og mulighet til å bestille disse hjem til deg. Du kan lese mer om levering og alternativer her. Når du tar i bruk nettsiden, kan vi innhente opplysninger om deg i henhold til denne erklæringen. Du trenger ikke opprette konto hos oss for å handle våre produkter, men du må oppgi ditt navn, din adresse, e-postadresse og telefonnummer.

Vi har også løsning for å bestille EU-kontroll online. For timebestilling kan du opprette en konto. Vår tredjepartsleverandør Onlinebooq ApS lagrer navn, e-postadresse og telefonnummer, timehistorikk og eventuell informasjon du har gitt ved bestilling. All informasjon nødvendig for EU-kontroll på bilen din blir lagret på Statens Vegvesen via tredjepartsleverandør BUS, Bilforhandlernes Utviklings Senter. Du kan lese BUS’s personvernerklæring her.

4. Produktomtaler 

På bilkontroll.no har du som kunde anledning til å legge igjen en produktomtale. Vi vil gjerne lære av dine erfaringer med produkter kjøpt hos oss, samtidig som dette vil gi våre kunder bedre informasjon om produktene i vår nettbutikk. Dine erfaringer har stor verdi.

Hos bilkontroll.no håndterer vi innsamling, behandling og presentasjon av produktomtaler etter følgende retningslinjer: 

  • Du finner det produktet du vil gi omtale på bilkontroll.no, og klikker deg inn på omtaler rett under produktnavnet.
  • Du gir produktet en karakter (antall stjerner) og en skriftlig tilbakemelding hvis du ønsker det.
  • Karakteren som vises ved produktet i nettbutikken, er basert på et gjennomsnitt av innsendte karakterer.
  • Navnet du oppgir her vil være representert ved omtalen på bilkontroll.no.
  • Alle omtaler som er produktrelaterte med verdi for andre kunder, publiseres uavhengig av karakter. Irrelevante omtaler publiseres ikke. 

Har du spørsmål vedrørende produktomtaler eller ønsker en produktomtale slettet etter at den er publisert, vennligst send en mail til post@bilkontroll.no. 

6. Hvilke opplysninger samler vi inn? 

Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger, men kun informasjon beskrevet i denne erklæringen.

7. Bruk av opplysninger 

Vi bruker personopplysninger for å levere tjenestene våre til deg. Det er nødvendig for at du skal kunne logge inn på våre sider, handle i nettbutikken eller bestille time. 

8. Nettsted analyse 

Bilkontroll.no bruker Google Analytics for statistiske analyser. Informasjon fra din browser samles inn og analyseres som en følge av ditt besøk på vår hjemmeside. Den innsamlede informasjonen brukes til å generere anonyme brukerprofiler som danner grunnlag for nett-statistikk. Dette betyr at informasjon som samles inn, ikke brukes til å identifisere individer og kobles helle ikke med andre data. Du kan velge å trekke deg fra datainnsamling og lagring av data når som helst, og med effekt fra det tidspunktet og fremover ved å endre innstillinger i din nettleser (web browser settings). Du må da velge å blokkere tredje-parts cookies.

9. Om deling av personopplysninger 

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntak gjelder samarbeidspartnere tilknyttet tjenestene, blant annet Bring for frakt av varer du bestiller og Nets for betalingsløsninger. Disse trenger enkelte opplysninger for å kunne levere tjenester for frakt og betaling. Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet. Vi benytter Bring som transportør av varer mellom oss og deg. Dersom du bestiller varer fra oss, forplikter du deg til Bring sine vilkår og våre kjøpsvilkår. Dersom du ønsker å betale med faktura via Nets, må du samtykke til at Nets utfører en kredittsjekk basert på fødselsnummeret ditt. Ved assistanse til bestilling i bilkontroll.no via telefon, blir ikke oppgitt personnummer lagret. Ditt kortnummer oppbevares ikke av oss. Alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester. Ved å benytte deres tjenester, samtykker du til deres vilkår.

10. Dine rettigheter 

Du kan kontakte oss dersom du ønsker innsyn i hvilke av dine personopplysninger vi har lagret. Hvis du oppdager feil i opplysningene vi har om deg, kan du selv endre dette i innstillingene på Min Konto eller ved å ta kontakt med oss, slik at vi kan rette opp i dette. Du kan når som helst kontakte oss dersom du ønsker å slette din innloggingskonto i nettbutikken.

11. Kontaktinformasjon 

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss. Vår kontaktinformasjon er:

Post: Rettedal Bilkontroll AS, Kleppvegen 102, 4051 Sola

Telefon: 51 65 11 51

E-post: post@bilkontroll.no