Rettedal Bilkontroll AS

Post og besøksadresse: Næringsveien 6, 4323 Sandnes

E-post: post@bilkontroll.no   Nettside: www.bilkontroll.no 

Juridisk navn: Rettedal Bilkontroll AS   Org.nr: 982 511 321 MVA

Bankkonto:  3250.05.14395 

Tlf: 51 65 11 51  

 

Online timebestilling: Klikk her

 

Åpningstider

Tirsdag, onsdag og fredag: 08.00 - 16.00  

Mandag og torsdag: 08.00 - 19.30.  Ofte til 21.00.  Langdager kan utgå i skoleferier. 

Lørdag og søndag: Stengt

 

Rettedal Bilkontroll AS ble stiftet i 2000, og er en nøytral kontrollstasjon, uavhengig av verksted. Daglig leder og biltekniker, Olav J. Rettedal, har bakgrunn fra bilverksted og NAF. Han har erfaring fra mer enn 20.000 EU-kontroller og andre biltester, samt flere kurs ved Svensk Bilprovning. Våre tre dyktige bilkontrollører har lang erfaring og er godt samkjørte. Det er viktig for oss å være en objektiv rådgiver og hjelpe deg med å ta vare på bilen på en god og økonomisk måte. 

Vi er eneimportør av Fluid Film antirustolje fra USA, og distribuerer dette til hele Norge. I tillegg selger vi QMI kjemiprodukter og Royal Purple-olje. Du kan handle i butikken på Vagle, eller i nettbutikken.

Ansatte

Olav Rettedal

Daglig leder / eier

olav@bilkontroll.no

Johannes Rettedal

Kontrollør / lager / produksjon

johannes@bilkontroll.no

Feras Darnakhla

Kontrollør / lager / produksjon

feras@bilkontroll.no

Bilkontrollør

Kontrollør / lager / produksjon

 

Silje Frøyland

Kontor/administrasjon

silje@fluidfilm.no

André Foldøy

Marked

andre@fluidfilm.no

Anders Bowitz-Knudsen

Salg

anders@fluidfilm.no

Anne Marit Rettedal

Regnskap

anne.marit@bilkontroll.no

Produkter

Vi har flere tusen faste bilkontrollkunder fra alle typer bransjer. Flere av våre produkter har vi blitt kjent med gjennom kundene våre. Mange velger å være med under EU-kontrollen, og forteller gjerne om egne erfaringer på godt og vondt med ulike produkter. I sum har vi enorme mengder med tilbakemeldinger da kundene forteller hva som skjedde etter å ha brukt våre produkter. Dette har gitt grunnlag for å vite hvilke produkter som er bra, og hva du trenger for at bilen skal fungere optimalt og få lang levetid.

I den senere tid har det blitt noe mer fokus på at det oppstår motorproblemer, selv om man følger fabrikantens serviceintervall. Den unike kombinasjonen av kontrollstasjon og salg av produkter har gitt oss erfaring, målinger og tilbakemeldinger helt siden 2001. Vi ønsker å bruke vår erfaring til å hjelpe deg med å redusere dine reparasjons- og forbruksutgifter.

 

Clima Norge AS

Vår lidenskapelige interesse for energiøkonomisering, inneklima og miljø har ført til at denne delen av bedriften ble etablert som en egen avdeling i 2011. Clima Norge AS selger helårs luftavfuktere og ozongeneratorer, clima-norge.no.

 

Bli forhandler

Vi ønsker flere forhandlere samt antirustverksteder i visse områder. Send mail til Olav på olav@bilkontroll.no.