Handlekurv (0)

Fluid Film NAS

SKU# nas

Kvalitet
Valuta for pengene
10 omtale(r)

Tilgjengelighet: På lager

Produktnavn Pris Antall
Fluid Film NAS penselboks (237 ml)
Eks mva: kr 71,20 Inkl mva kr 89,00

Utsolgt

Fluid Film NAS 5 liter kanne (kr.119,-/l)
Eks mva: kr 476,00 Inkl mva kr 595,00
  • Kjøp 4 for kr 439,00 (kr 548,75 inkl mva) hver
Fluid Film NAS 19 liter spann (kr.105,-/l)
Eks mva: kr 1 596,00 Inkl mva kr 1 995,00

Utsolgt

Klikk på bildet for å zoome

Omtaler fra kunder

10 artikler

per side
Effektiv antirustbehandling! Review by Peder Blåmoli
Kvalitet
Valuta for pengene

Meget enkelt å jobbe med, pensel eller sprøyte. (men sprøyte nødvendig til hulrom) Så dette er et produkt som absolutt alle kan ha nytte av.
Koster lite penger og arbeid, i forhold til de verdier som innspares. Hindrer at bilen din ender opp som en verdiløs rusthaug på relativt kort tid.

(Sendt inn 21.02.18)

. Review by Gules Mek & Landbruksverksted A/S
Valuta for pengene
Kvalitet

Som forhandler for dette produktet selger vi til alle grupper, private, industrien og bønder spesielt. Alle roser det opp i skyene ;)

(Sendt inn 11.10.17)

"Verktøy på boks" Review by Bent Lorentzen
Kvalitet
Valuta for pengene

Bruker som de fleste fluidfilm under bilen min, men den er også ypperlig til smøring og preservering av sykkel. Har prøvd et utall vidundermidler til sykkelkjeden og kommet frem til at fluid film nas har best holdbarhet og smøreeffekt.
Er blitt fast bruker av fluid film og gir ofte tips til andre om dens fantastiske egenskaper

(Sendt inn 09.10.17)

Virker meget godt på bilen Review by Rune K
Valuta for pengene
Kvalitet

Både bilen og traktoren ble veldig bra etter behandling. Vart så fornøyd at jeg sprøytet inni bilen også, etter å ha tatt ut mattene selvsagt, men dette stoffet trakk fort igjennom mattene igjen etter at disse var på plass. Så det var ikke lurt, nå lukter det konstant sau inne i bilen. Jeg tar på meg skylden for sistnevnte, så det er ikke noe jeg anbefaler.

(Sendt inn 09.09.17)

Behandling av Subaru Legacy Review by Reidar Aasheim
Kvalitet
Valuta for pengene

Har fått behandlet min Subaru Legacy 2011mod. Vart anbefalt dette av Autotjenester i Bergen

(Sendt inn 28.03.16)

Eit godt produkt Review by Henning
Valuta for pengene
Kvalitet

Brukt det på mange veteran biler i mange år. Ingen ting kan måle seg med Fluid Film.

(Sendt inn 15.10.15)

Veldig lett å påføre Review by John Egil Fjeldså
Valuta for pengene
Kvalitet

Litt lukt, men ikke i sammenligning til petroliumsbaserte produkter.
Lett å påføre. Bra sprøyteutstyr.
Anbefales på det varmeste.
Brukte 5 liter til en bobil på 7 meter. (Halv integrert)

(Sendt inn 22.03.15)

Det beste produktet mot rust jeg har prøvd Review by Stig Werner
Valuta for pengene
Kvalitet

Har prøvd mange ulike produkter som hevder de stopper rust uten at disse har innfrid. Fluid film må sies og stille i en klasse for seg selv. Kan på det sterkeste anbefale NAS oljen til alle som ønsker og bevare bilene sine.

(Sendt inn 03.08.14)

Rustbehandling av høy kvalitet. Review by Trygve Kristiansen
Valuta for pengene
Kvalitet

Har kjøpt dette sette med sprøyte. Denne oljen er helt fantastisk mot rust. Sprøytet bilen under og boret hull i kanaler og sprøytet også der. Det samme i alle dører. Der det var litt rust har rustangrepet stoppet og det ligger en tynn film av olje over det hele.

Dette er verdens beste rustbeskyttelse uten tvil.

(Sendt inn 03.07.14)

Rustbehandling av bil med Fluid Film NAS Review by Kjell D
Valuta for pengene
Kvalitet

Kjøpte en pakke sist sommer for rustbehandling av en eldre bil med litt overflaterust både her og der.
Sprøyten som fulgte med var jo bare helt prefekt med hurtigkoblinger, sonde for å sprøte i hulrom og det hele. dette var ikke noe Biltema-junk.
Fluid Film NAS må være et perfekt stoff for rustbehandling.
Kikker under bilen som jeg behandlet i fjor, og det som så rustent ut da, har en fin feit overflate.
I dører og hjulbuer regner jeg ikke med å se rust etter denne behandlingen,
Har anbefalt dette stoffet til fler, og alle er like imponert.

(Sendt inn 08.05.13)

10 artikler

per side

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Fluid Film NAS

  •  
    1 stjerne
    2 stjerner
    3 stjerner
    4 stjerner
    5 stjerner
    Kvalitet
    Valuta for pengene

* Påkrevde felt