Handlekurv (0)

Fluid Film Spray 400 ml. - NAS

SKU# ffs

Kvalitet
Valuta for pengene
14 omtale(r)

Tilgjengelighet: På lager

Eks mva: kr 111,20 Inkl mva kr 139,00
  • Kjøp 12 for kr 105,64 (kr 132,05 inkl mva) hver og spar 5%
  • Kjøp 24 for kr 100,08 (kr 125,10 inkl mva) hver og spar 11%
  • Kjøp 48 for kr 94,52 (kr 118,15 inkl mva) hver og spar 15%
Fluid Film Spray

Klikk på bildet for å zoome

Omtaler fra kunder

Vare 1 til 10 av totalt 14

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
Også til mc... Review by LarsT
Kvalitet
Valuta for pengene

Er nå på min 10. sprayboks (boksen er drøy i bruk) og ønsker å gi produktet positiv omtale i fht motorsykkel. Jeg kjører bl.a en 80-talls japse nakensykkel der reléer og andre kontaktpunkter sitter utsatt til. For 3 år siden pusset jeg alle kontaktpunkter messingblankt for irr og sprayet litt Fluid Film. Nå i sommer, 2018, kunne jeg med letthet koble fra hunn- og hannstifter - og null irr! Jeg smører til og med o-ringkjedet med Fluid Film. Vegstøv fjernes lett fra kjedet med hageslange. Jeg sprayer også Fluid Film på en svamp og stryker tynt over felgene. Skiten forsvinner raskt med trykket fra hageslange.

(Sendt inn 07.07.18)

Lærimpregnering Review by Stig Jensen
Kvalitet
Valuta for pengene

Denne kan brukes til det meste , også som lærimpregnering.
hadde et par Goretex fjellsko som begynte å bli lekk og uttørket i læret ,sprayet de godt hengte de til tørk et par uker og gjentok behandlingen så fikk de stå og godgjøre seg et par måneder før jeg tok dem i bruk .MYKE SOM HANSKESKINN OG POTTE TETTE !
De får nå denne behandlingen 1 gang i året .Har forlenget levetiden til skoene med flere år .
Kjempefonøyd !

(Sendt inn 24.08.16)

Hvordan er langtidsvirkningen? Review by Gaute Strømme
Valuta for pengene
Kvalitet

Virker til å være et bra middel dette her. Har sauset inn min A6 og Touareg og det er lett å påføre. Håper dette holder rusten i sjakk på de understellsdelene jeg har sprayet.

Hadde vært veldig interessant å fått noen langtidserfaringer, hvordan er rustbeskyttelse etter ett år, to år osv?

(Sendt inn 07.04.16)

Klarte det ingen andre klarte Review by Tor André Giskegjerde
Valuta for pengene
Kvalitet

Brukte Fluid Film på underhuset til ein påhengsmotor. Hadde jobba heile sommaren med å prøve å få laus skruane, prøvde alle kjente middel som skulle løsne skruar, men fånyttes. Blei anbefalt å prøve Fluid Film. Spraya på, venta 24 timar, ny påspraying, venta 8 timar og prøvde så med fastnøkkelen. Min første reaksjon: Kvifor hadde eg ikkje prøvd (visst om) dette før?
Fluid Film vil alltid vere i mi verktøyboks.

(Sendt inn 13.02.16)

Langtidsvirkende og krypende Review by Landmann
Valuta for pengene
Kvalitet

Jeg har brukt opp to spraybokser og bestiller to nye (de er drøye i bruk). Smøremiddelet er brukt på biler, snøscooter, motorsykler og påhengsmotor.

Fordelen med dette stoffet er krypegenskapene. Smøringen kryper saaaaakte og sikkert. Man merker det på foringer og kuleledd; knirkelyd blir enten borte eller reduseres. Siste vellykkede smøring var girstagene på Alfa Romeo 166. Over tid ble girbevegelsene trege. Alternativet var å demontere alle ledd, fjerne oksydasjon på kuleledd og smøre opp. Jeg brukte strålerøret og dusjet alle kule-og akselkoblinger. Etter to døgn... smoooothe bevegelser. Nice :-)

(Sendt inn 25.01.16)

Fluid Film til bilene m.m. Review by Idar
Valuta for pengene
Kvalitet

Kjøpte bilpakke for 2 år siden og kompletterte i fjor. Har behandlet 2 av mine biler. Vanskelig å si med sikkerhet , men jeg har veldig stor tro på stoffet. Trekker seg ekstremt godt inn i plateskjøter. Bruker spray i hulrom, kanaler,dører og det tjukkere stoffet i skjermbuer, bunnplater. Anbefaler å kjøpe kompl. pakke første gangen med sprøytepistol.

(Sendt inn 01.04.15)

Problem løser Review by Henning
Valuta for pengene
Kvalitet

Har brukt det i mange år på veteran kjøretøy.over går alt annet.

(Sendt inn 02.03.14)

Super effektiv Review by Bjørn
Valuta for pengene
Kvalitet

Hadde en ytterdør som alltid hadde vært så treg nærmest umulig når det er kaldt ute. Har prøvd alle mulige låsesprayer og CRC og lignende produkter. Det gikk bare minutter for den føltes som ny. Har ikke behøvd ettersmøre heller. I ettertid har jeg forsøkt sprayen både på syklene våre og på bilen. Kryper noe helt vanvittig.

(Sendt inn 11.12.13)

Anbefales på det sterkeste Review by John Helge Wessel
Valuta for pengene
Kvalitet

Har prøvd ut produktet på alt fra Bil/moped til smøring av dører og alt som trenger en smørning. og må få si at det er det beste smøreproduktet jeg har prøvd. Det virker med en gang og varer veldig lenge. Løp og kjøp :-)

(Sendt inn 03.10.13)

Meget bra Review by Jostein N Tøn
Valuta for pengene
Kvalitet

Jeg kjøpte 2 flasker til å beskjytte under en BMW X3 2007 og en Toyota Corolla 2005

Det holder seg fuktig og litt seigt under bilene nå flere uker etter at jeg påførte sprayen.

Jeg tror dette er et forebyggende vedlikehold som svarer seg godt.

På de svarte plastdetaljene på BMW en gjikk det bort etter hvert.

Det var drygt i bruk, jeg brukte en flaske på hver bil og vil kjøpe inn til småting jeg oppdager etter hvert.


(Sendt inn 05.08.13)

Vare 1 til 10 av totalt 14

per side
Side:
  1. 1
  2. 2

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Fluid Film Spray 400 ml. - NAS

  •  
    1 stjerne
    2 stjerner
    3 stjerner
    4 stjerner
    5 stjerner
    Kvalitet
    Valuta for pengene

* Påkrevde felt