Oljelekkasjestopper

På lager
SKU
Q
Grouped product items
Produktnavn Antall
Oljelekkasjestopper 100 ml. (Kr. 2900,-/l.)
290,00 kr 232,00 kr
Oljelekkasjestopper 250 ml. (Kr. 2600,-/l.)
650,00 kr 520,00 kr
Oljelekkasjestopper 1 liter
1320,00 kr 1056,00 kr
Oljelekkasjestopper 5 liter (Kr. 1600,-/l.)
8000,00 kr 6400,00 kr
  • Stopper hurtig oljelekkasjer fra simmerringer, o-ringer m.m.
  • Sveller gummi 3%
  • Ufarlig for alle typer utstyr
  • Stopper oljeforbruk og reparerer bremser
  • Blandbar med alle typer oljer

QMI Oljelekkasjestopper virker på gummipakninger som o-ringer og simmerringer. Den stopper hurtig lekkasjen ved å mykgjøre og svelle pakningen ca. 3%. QMI Oljelekkasjestopper fornyer og mykgjør pakninger og beskytter mot aggressivt miljø. Samtidig inneholder den ikke klor eller aromatiske stoffer som vil uttørke, krympe og gjøre pakningene harde og skjøre. QMI Oljelekkasjestopper er laget for bruk i alle typer utstyr, og den er blandbar med alle typer oljer. Vi får tilbakemeldinger på at den stopper både små og store lekkasjer, bl.a. motorer, automatkasser, girkasser, kardanger, servostyringer, hydraulisk og utstyr. 

QMI Oljelekkasjestopper stopper også oljerøyk og oljeforbruk da den virker på ventilstyringstetningene. Også QMI 3-trinnrens og QMI Innvendig motorvask har reparert biler som har oset kontinuerlig oljerøyk. 

QMI Oljelekkasjestopper kan også brukes i bremsesystem for å reparere synkende pedal (intern lekkasje i hovedsylinder) og mygjør tetninger i calipere. Stempelet trekker seg tilbake som før og bremser slutter å henge. Husk kun 3%.

Oljeselskapet MOBILE AS gjorde en undersøkelse som viste at hvert år brukte firmaene fire ganger så mye olje som nødvendig, på grunn av oljelekkasjer. Når miljøfaktoren kommer frem, er det et krav at unødvendige lekkasjer stoppes.

En simmerring som lekker er ofte kostbar å bytte. En behandling med QMI Oljelekkasjestopper vil ofte kunne tette bedre eller like godt, og det er mye rimeligere og enklere.

Tips: Sjekk eller bytt veivhusfilteret også da et tett filter kan gi overtrykk i veivhuset og presse ut olje. 

Bruksanvisning

  • Hvis du skal bytte olje, gjør du dette først slik at oljelekkasjestopperen ikke helles ut med det første.
  • Hell i 3% av total oljemengde. Hvis du bruker QMI metallbehandling samtidig kan du redusere til 2%.
  • QMI Oljelekkasjestopper er ikke en oljetilsetning, det er en engangsbehandling. Hvis lekkasjen kommer snikende tilbake etter noen år kan du gjenta behandlingen.

Vi får tilbakemeldinger både på at den virker umiddelbart, og at den fjerner lekkasjen gradvis i løpet av to måneder. I de fleste tilfeller er jobben gjort i løpet av noen dager. 

Write Your Own Review
DU ANMELDER:Oljelekkasjestopper
Vurdering