Fluid Film NAS

På lager
SKU
nas
Grouped product items
Produktnavn Antall
Fluid Film NAS penselboks (237 ml)
109,00 kr 87,20 kr
Fluid Film NAS 5 liter kanne (kr.135,-/l)
675,00 kr 540,00 kr
Fluid Film NAS 19 liter spann (kr.128,68,-/l)
2445,00 kr 1956,00 kr
  • Svært anvendelig lanolinbasert olje som hverken størkner eller fordamper
  • Oljen er tykk som ketchup, men likevel er den svært penetrerende

Fluid Film er basert på lanolinolje (ullfett / sauefett) og har vært brukt i hele verden siden 1943 på skip og i offshoreindustren bl.a. på grunn av sine saltvannsbestandige egenskaper.

På grunn av de gode rustbeskyttende og ikke minst ruststoppende egenskapene, har Fluid Film vokst seg store innenfor mange bransjer og bruksområder. Vi erfarer at den virker helt unikt til understellsbehandling, og at vanlige antirustmidler fungerer dårlig på biler som har begynt å ruste.

Fluid Film NAS er svært penetrerende, fortrenger vann og samler ikke skitt slik som vanlig olje gjør. Åpne kjeder kan derfor forlenge levetiden med 300%. Siden den ikke fordamper eller størkner, er den aktiv og penetrerende over lang tid. Den egner seg svært godt som rustløser og smøremiddel.

Fluid Film er ikke konduktiv og brukes derfor på elektriske terminaler og kontakter, fordelerlokk og batteripoler.

Sprøyteutstyr og sonder trenger ikke å rengjøres etter bruk siden Fluid Film ikke størkner. Fluid Film kan lett fjernes med steamer eller vanlig avfetting, for eksempel. CleanAll eller white spirit. Ikke bland med andre produkter. Tynning kan gjøres med Liquid A.

Fluid Film er tiksotropisk, det vil si at den blir tynnere ved omrøring på samme måte som kvikksand. I lukket emballasje kan middelet lagres over ubegrenset tid.

Andre bruksområder: våpen, fiskesneller, bolter, låser, låsesylindre, hengsler, avtagbare kroker, lastavhengige ventiler, wirer, stålkontruksjoner, maskindeler, anleggsmaskiner, gressklipperpanner, hagesaks, vinterkonservering, snøfresere, korrosjonsbeskyttelse på fly og helikoptere, impregnering av lær, polering av aluminium, rustfritt stål, krom og alle andre metaller, polering av verktøy, treverk, lakk og plast.

Fluid Film er løsemiddelfri og har under 1% VOC. Den er ikke giftig eller farlig og har flammepunkt på 207 ºC Fluid Film svir ikke gress og vegetasjon og egner seg godt til landbruksmaskiner. Spray på en blomst, og den dør ikke før den skal.

Write Your Own Review
DU ANMELDER:Fluid Film NAS
Vurdering